NEWS

Bericht van onze sponsor gameshop DREAMGAMES

By Prince Beaupain | In Geen categorie | on maart 11, 2018

Apeldoorn, 11 maart 2018

De gameshop Dreamgame breidt in hoog tempo uit. Zo zijn er vanaf nu giftkaarten en live-abonnementen voor  de Xbox en PSN Plus abonnementen voor de Playstation, eshop cards voor de Nintendo aan het assortiment toegevoegd. Door het nemen van deze stap biedt de in Apeldoorn gevestigde internetwinkel nu ook een platform aan consolegamers. Naast de verkoop van duizenden spellen van de grootste ontwikkelaars en uitgevers voor de pc komen daar nu dus kaarten voor de populaire consoles bij. Hiermee is de eerste stap richting de console gamers een feit.

Webshop-eigenaar Revi Leatemia is ambitieus en wil met deze stap zoveel mogelijk gamers aan zich binden. “Op dit moment hebben wij een gigantisch aanbod aan spellen voor de pc. Maar we richten nu ons ook op de consolegamers en bieden hen voor een aantrekkelijke prijs onze producten aan. Wij onderscheiden ons niet alleen door het aanbod van games en kaarten, ook het leveren van klantgerichte service behoort tot één onze speerpunten” – aldus Leatemia.

Momenteel worden de digitale kaarten voor Playstation, Xbox en Nintendo alleen op de Nederlandse website www.dreamgame.nl aangeboden. Ook de verkoop van ‘keys’ voor console spellen staat binnenkort op het programma. Achter de schermen wordt druk gewerkt om in de toekomst met deze producten de internationale markt te betreden.

Voor meer informatie: www.dreamgames.com
Revi Leatemia

No Comments to "Bericht van onze sponsor gameshop DREAMGAMES"

Onze Sponsoren