NEWS

Buitenveldertcup 2018

By Prince Beaupain | In Geen categorie | on juni 19, 2018

Buitenveldertcup, 17 juni 2018

KATA

De kata equipe van Karate-do Smaal  voor deelname aan de Buitenveldertcup 2018 bestond uit Amy, Matthew, Katja, Selina, Nancy en Jamie-Bo. 

Het onderdeel kata was de gehele ochtend en in het begin van de middag gepland.

Het katateam met Selina, Nancy en Jamie-Bo had bij de teams U16 een wat stroeve start in de eerste ronde maar won uiteindelijk soeverein het goud. Een mooie eerste plaats voor ons katateam.

Vervolgens kwam Amy bij dames U14 in actie. Amy draaide echt netjes. Net als vorige week moest Amy in de strijd om de 3 plaats genoegen nemen met een plaats naast het podium. Goed bezig Amy!

Matthew draaide bij de mannnen 18+ imponerend met krachtige en atletisch mooi uitgevoerde kata’s. Hij versloeg een Belg, een Iraniër en een landgenoot. Spectaculair waren zijn 2 jumps in de Kankusho. Uiteindelijk verloor Matthew nipt de strijd om de 3e plaats. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst.

Onze katadames U16 Selina, Nancy en Jamie-Bo bewezen in deze categorie dat ze een maatje te groot zijn voor de concurrentie, zeker gezien de uitslag: (1) Jamie-Bo, (2) Selina en (3) Nancy.

Katja verloor in de eerste ronde bij de dames 18+. Een herkansing zat er helaas niet in voor haar. 

KUMITE 

In de middag kwam het Kumite team van Karate-Do Smaal bestaande uit Roger, Brian, Adam, Nurettin, Stan, Vince, Nerena, Nancy, Liduska en Kian aan de beurt. 

Ook bij het kumite wisten we de nodige prijzen te pakken.

Brons was er voor Adam, Liduska, Brian, Nancy en Nurettin

Zilver voor Roger

Goud voor Stan

Vince, Nerena en Kian vielen helaas net naast de prijzen.

Al met al een zeer succesvolle dag!

No Comments to "Buitenveldertcup 2018"

Onze Sponsoren