NEWS

EJK Aalborg, Selina 5e plaats

By Prince Beaupain | In Geen categorie | on februari 9, 2019

Aalborg, 9 februari 2019

Vrijdag hebben Selina Cicek (kata U 16) en Frederick Bedou (kumite U16 +70 kg) deelgenomen aan de Europese Kampioenschappen -21 jaar in Aalborg.

Selina won de eerste ronde met haar kata Gojushiho-Sho met het hoogste aantal punten. De tweede ronde draaide zij de kata Gojoshiho-Dai, hiermee bereikte zij de derde ronde. In de derde ronde voor brons moest Selina het opnemen tegen de Oostenrijkse Isra Celo. Ze draaide een goede Unsu maar verloor helaas met 0,4 punt de strijd om de derde plaats. Wat een topper is Selina en wat heeft zij laten zien dat we bij Karate-do Smaal echt een hoog niveau hebben.

De EK deelname (U16 +70 kg) van Frederick Bedou was helaas van korte duur. In de eerste ronde verloor Frederick ongelukkig door diskwalificatie, bij een voorsprong van 4-0. Zie ons Instagram. Frederick controleerde de wedstrijd tegen de Croat Cipric en leidde zelfs met 4-0. Maar met  nog 5  seconden te gaan,  raakte Frederick ongelukkig voor de 4e keer buiten de mat en werd hierdoor helaas gediskwalificeerd. Zo zonde want deze Croat die hij echt de baas was, behaalde uiteindelijk het brons. 

 

No Comments to "EJK Aalborg, Selina 5e plaats"

Onze Sponsoren