Fysiotherapiepraktijk Houwer & Ruijs

Sinds juni 2015 is Fysiotherapiepraktijk Houwer en Ruijs sponsor van het wedstrijdteam van Karate Do Smaal. Hier zijn wij uiteraard trots op!

Één van de speerpunten van Houwer en Ruijs, naast reguliere fysiotherapie, manuele therapie en revalidatietherapie, is sportfysiotherapie.

Houwer en Ruijs hebben  een prachtig gebouw aan de Deventerstraat, ze participeren in het gezondheidscentrum Welgelegen én hebben daarnaast een sportgericht multidisciplinair centrum, opgezet op de FSG campus, genaamd FSG Health. Hieronder ziet u de locaties van Houwer en Ruijs.

Houwer en Ruijs staat garant voor hoogstaande zorg, geringe wachttijden en is vanwege hun sportgerichte benadering bij uitstek de fysiotherapeut voor sporters van Karate Do Smaal.
Zij werken daar nauw samen met de afdeling Orthopedie Gelre Ziekenhuizen, maar ook met sportartsengeneeskunde SportmedX, revaliatiezorg BeLife en een diëtist.

Mocht je een blessure oplopen, neem dan contact op met Fysiotherapiepraktijk Houwer en Ruijs. Je kan je makkelijk aanmelden op hun website www.houwerenruis.nl of door een e-mail te sturen naar info@houwerenruijs.nl of via telefoonnummer 055-360 5681 

 

Locatie Laan van Westenenk 
Laan van Westenenk 4
7336 AZ  Apeldoorn (Ugchelen)

Locatie Deventerstraat  
Deventerstraat 120
7321 CD Apeldoorn 

Locatie Gezondheidscentrum Welgelegen
Baron Sloetkade 109
7321 ZR Apeldoorn 

Locatie Henriëtte van Eyklaan 106 
Henriëtte van Eyklaan 106
7321 LJ Apeldoorn 

 

 

Onze Sponsoren