NEWS

Nieuwe Sponsor: ITS Foil, Film & Paper products!

By Prince Beaupain | In Geen categorie | on november 17, 2018

Apeldoorn, 17 november 2018

Met veel plezier presenteren wij een nieuwe sponsor!

ITS is Europees marktleider als producent van huishoudelijke verpakkingen. Voor vooral supermarktorganisaties en cash & carry bedrijven produceren wij een professioneel en innovatief productgamma. Van aluminiumfolie, vershoudfolie en magnetronfolie tot en met bakpapier, braadzakken, boterhampapier en koffiefilters.

Wij produceren in onze hypermoderne en innovatieve fabriek in Apeldoorn. Vanuit een eigen warehouse met uitgebreide opslagcapaciteit levert ITS conform internationale grondstofprijzen en uit voorraad aan afnemers in geheel Europa. In het huismerk van de klant, of eigen merk van ITS.

ITS is een solide familiebedrijf. De lijnen zijn daardoor kort, de slagvaardigheid groot en de persoonlijke betrokkenheid enorm. Zowel productietechnisch als logistiek passen wij ons flexibel aan úw wensen aan. Eigenlijk doen wij ons werk zó, dat u er niets van merkt en het uw processen nooit verstoort. Het feit dat wij een familiebedrijf zijn, merkt u ook door onze gestage focus op de lange termijn, een voorbode voor langdurige en goede relaties met onze opdrachtgevers.

Deze sponsor is aangebracht door Anton (vader van Faye en Nino).

 

No Comments to "Nieuwe Sponsor: ITS Foil, Film & Paper products!"

Onze Sponsoren