NEWS

Nieuwe sponsor vanaf 1 juni: “Beter in Beheer”

By Prince Beaupain | In Geen categorie | on maart 21, 2018

Apeldoorn, 21 maart 2018

Met heel veel trots presenteren wij een nieuwe sponsor vanaf 1 juni 2018, adviesbureau Beterinbeheer.nl, een leerling van Karate-do Smaal.

Hieronder zijn visie:

Met mijn adviesbureau Beterinbeheer.nl draag ik sinds begin 2016 bij aan het verbeteren van de manier waarop gemeenten de openbare ruimte beheren. Ongeveer gelijktijdig ben ik begonnen met karate bij Karate-do Smaal.

902E4021-A3E4-4B22-9325-55AA40EE4AFD

Vol bewondering keek ik naar de mensen die het al kunnen. Al snel werd mij duidelijk dat iedereen zijn eigen pad heeft in de karate en dat iedereen bereid is om een ander te helpen op zijn of haar pad.
Zo sta ik ook in mijn werk. Elke organisatie heeft zijn eigen opgaven en kracht om hier mee om te gaan. Als adviseur zoek ik de verbinding met de mensen om die opgaven samen op te pakken en verder te brengen.
Het maakt bij Karate-do Smaal niet uit of je een kyu-graad of dangraad hebt. Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Iedereen heeft respect voor iedereen. Dat is een groot goed dat we moeten koesteren en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren door het wedstrijdteam te steunen om zich op wedstrijden als team te presenteren en bovenal hun wedstrijdmentaliteit verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie klik op deze link

 

No Comments to "Nieuwe sponsor vanaf 1 juni: “Beter in Beheer”"

Onze Sponsoren