NEWS

Optimale medische begeleiding van alle sporters Karate-do Smaal

By Prince Beaupain | In Geen categorie | on mei 3, 2019

Apeldoorn, 3 mei 2019

Voor fysiotherapiepraktijk Houwer & Ruijs is de doelstelling van het samenwerkingsverband met Karate-do Smaal helder: het realiseren van een optimale medische begeleiding van sporters binnen Karate-do Smaal. (Dit is beschikbaar voor alle sporters/leden van Karate-do Smaal)

Als medische partner van Karate-do Smaal bieden wij u de mogelijkheid snel gezien te worden voor uw klachten, bij acute letsels, maar ook bij langer bestaande blessures.

Bij een blessure kunt u voor een eerste screening gratis terecht op het sportspreekuur bij één van onze sportfysiotherapeuten. Na de door ons gemaakte analyse gaat u met een gedegen advies de deur uit. Wanneer nodig kunnen wij gebruik maken van onze medische partners welke ook zijn gevestigd in FSG Health, zoals bijvoorbeeld een orthopeed of sportarts.

In overleg met u wordt er, wanneer gewenst, ook terugkoppeling gegeven aan de trainer/coach. Dit om met elkaar tot een optimale afstemming te komen om er voor te zorgen dat u zo goed en spoedig mogelijk weer uw sporten kunt hervatten.

Aanmeldprocedure sportspreekuur

Het sportspreekuur is op dinsdag en donderdag van 15.30 tot 16.00 uur op de locatie FSG Health, laan van Westenenk 4.

Om u voldoende aandacht te kunnen geven, is het van belang vooraf te weten wie er komt en met welke blessure. Aanmelden kunt u per mail naar sportspreekuur@houwerenruijs.nl. Gelieve aan te melden voor 12.00 uur wanneer u dezelfde dag gebruik wilt maken van het sportspreekuur.

Een sportieve groet namens het team van fysiotherapiepraktijk Houwer & Ruijs!

No Comments to "Optimale medische begeleiding van alle sporters Karate-do Smaal"

Onze Sponsoren