NEWS

Sponsoren gezocht voor wedstrijdteam Karate Do Smaal

By Prince Beaupain | In Geen categorie | on oktober 23, 2017

Apeldoorn, 23 oktober 2017

Voor onze wedstrijdgroep zijn nieuwe trainingspakken en T-shirts nodig. Wij zoeken daarom sponsoren die voor een eenmalige investering aangemerkt worden als een van de officiële sponsoren van Karate-do Smaal.
Hiervoor krijgt de sponsor gedurende drie jaar een vermelding van logo van het bedrijf op onze nieuwe trainingspakken en/of T-shirts. Deze worden gedragen van en naar de wedstrijden en zullen gedragen worden op het podium van de wedstrijden.
Wij zullen de sponsor promoten op de website/Facebook pagina van Karate-do Smaal wat zal leiden tot het verhogen van naamsbekendheid van uw bedrijf.
De sponsor krijgt van ons een uitnodiging met toegangskaarten wanneer er wedstrijden zijn die in samenwerking met Karate do Smaal worden georganiseerd en in Apeldoorn worden gehouden. Op deze manier hopen wij de sponsor meer te betrekken bij onze sport en kan de sponsor ons wedstrijdteam in actie zien. Karatewedstrijden worden door heel Nederland gehouden en regelmatig in België, Luxemburg, Duitsland, Engeland en andere Europese landen.

Wat zijn de mogelijkheden:
Voor eenmalig €750,= komt het logo van bedrijf op Trainingspak EN vermelding op website KDS
Voor eenmalig €525,= komt het logo van bedrijf op T-shirt EN vermelding op website KDS
Voor eenmalig €225,= vermelding op website KDS
Bovenstaande bedragen zijn voor de periode van 3 jaar; 01-06-2018 t/m 31-05-2021

Voor meer informatie of een afspraak maken voor een persoonlijk informatie gesprek, neem contact op met de Coördinator Sponsoring Mien de Boer via email sponsoring.kds@gmail.com

No Comments to "Sponsoren gezocht voor wedstrijdteam Karate Do Smaal"

Onze Sponsoren