NEWS

Dokan Stage & Master class, 3 april 2022 met Jaap Smaal sensei

By Prince Beaupain | In Geen categorie | on februari 21, 2022

Apeldoorn, 21 februari 2022

Beste Karateka,

Toen ik in 1998 Dokan oprichtte was mijn doel om een groep karateka te vormen die op een hoog niveau karate wilden beoefenen. In de afgelopen 24 jaar is Dokan denk ik geslaagd in deze missie. We hebben meer dan 75 karatestages georganiseerd. De stages van Jaap Smaal sensei 8e dan, is een steeds terugkomend twee jaarlijks evenement. We mogen ons gelukkig prijzen dat deze grootmeester tijd kan vinden om in de dojo van Dokan zijn kennis van karate te delen met iedereen die dat wil en er open voor straat. In principe zijn deze trainingen bedoeld geweest voor mijn leerlingen. Ook zijn natuurlijk karateka die in andere dojo’s trainen van harte welkom.

Een training volgen bij deze grootmeester is een uitdaging op zich zelf. Jaap sensei zoekt uitersten op en weet als geen ander er voor te zorgen dat de technieken op een correcte wijze worden getraind. Ik ben dankbaar dat ik Jaap Smaal sensei meer dan 50 stages heeft gegeven in mijn dojo en de belangstelling van deelnemers is groot. Jaap Smaal sensei is een levende budo-legende, en ik hoop dat we nog jaren kunnen trainen onder zijn deskundig leraarschap.

Op zondag 03-04-2022 is Jaap sensei weer te gast in mijn dojo te Zeist.

Je kan je nu al aanmelden:
https://www.dokan.nl/karate-stage-met-jaap-smaal-op-zondag-03-04-2022/

Hartelijke groet en Oshu!

André Brockbernd
Dokan Budo Foundation
Nijenheim 2426 (geen trainingslocatie!)
3704 VK Zeist
Telefoon: 0624717263
Email: dojo@dokan.nl
Website: https://www.dokan.nl/

No Comments to "Dokan Stage & Master class, 3 april 2022 met Jaap Smaal sensei"